Jdi na obsah Jdi na menu
 


JARO 2018

6. 3. 2019

Sokol Suchdol - Horst 1. FC 5:5 (1:5)
Sestava: Lukino - Malec, Jiřina, Kubišta, Tomáš, Venda, Mišák
Branky: Venda 2, Kubišta, Malec, Jiřina
První utkání jsme sehráli na lhoteckém Tempu, soupeřem byl pro nás dosud neznámý tým pojmenovaný po letenském kanonýrovi devadesátých let. A jako by hráči Horsta chtěli býti hodni svého jména, pustili se do nás s takovou vervou, že po osmi minutách byl stav 2:0 v jejich prospěch. Ani snížení z kopačky Vendovy však nezastavil útočné choutky soupeře. Naše dezorientovaná, nepřesná a měkká obrana během první půle inkasovala ještě 3x, takže hrozivé poločasové skóre 1:5 v některých hráčích Sokola vyvolávalo myšlenky na ručník. Ne tak v Kubištovi, který neustále opakoval, že je to hratelné.
Prvních patnáct minut druhé půle nijak nenasvědčovalo tomu, že by se chystala nějaká dramatizace utkání, nicméně když nejprve Kubišta pěknou střelou a následně Malec po pohledné akci snížili na rozdíl dvou branek, soupeř poněkud znejistěl. V té době se hrál vcelku koukatelný fotbal na obě strany s řadou šancí, nastřelenými tyčemi a důležitými zákroky obou gólmanů. Pět minut před koncem se ze střední vzdálenosti prosadí Venda a zápletka je na hřišti. Vyrovnání přichází dvě minuty před koncem, Venda si narazí s Jiřinou a druhý jmenovaný propasíruje míč do sítě přes eminentní snahu gólmana soupeře. Ten situaci neunese a opouští tři tyče. Do branky si je tak nucen stoupnout jeden Horst z pole. Na obranu brankáře je třeba říci, že ve většině gólových momentů ho kamarádi tak říkaje nechali na holičkách, čímž do značné míry napodobili naši hru z první půle.
Výsledkem zřejmě zasloužená remíza a dělba bodů ve férově hraném utkání.

Sokol Suchdol - Gang of Jan Palach 1:3 (1:0)
Sestava: Pepino - Malec, Jiřina, Kubišta, Tomáš, Venda, Mišák, Pádlista
Branka: Jiřina
Vedení po půli, kdy se trefil Jiřina hlavou, jsme neudrželi, mladší a běhavější soupeř se prosadil. V brance zaskakující Pepino při Lukinově zranění nespecifikované části těla.

Sokol Suchdol - Huňáč PK 0:9 (0:3)
Sestava: Lukino - Malec, Jiřina, Kubišta, Kuba, Venda, Mišák, Pádlista
Soupeř po všech stránkách lepší....

Sokol Suchdol - Paraguay 6:0 (5:0)
Sestava: Lukino - Pepino, Malec, Jiřina, Kubišta, Kuba, Venda, Mišák, Pádlista
Branky: Venda 2, Malec, Kubišta, Pepino, Jiřina
Po čtyřech porážkách a jedné remíze se nám v šestém vzájemném utkání konečně podařilo zvítězit nad starou známou Paraguayí. O této skutečnosti rozhodla již první půle, kdy jsme soupeře přeběhali, přehráli a těžili z jeho chyb. Hned tu první, brankářovu, zužitkoval Malec, který z vlastní půle poslal míč na branku soupeře, kde dobře clonil Kubišta a brankář pořádně nezareagoval. Další góly přidali Venda přesně mířenou střelou k tyči a důrazný Pepino. Do půle to bylo o pět.
Ve druhé půli jsme již ke hře přistupovali trochu bohorovněji, hra se chvílemi přelévala ze strany na stranu, jedno přečíslení střídalo jiné. Soupeř se propracoval k několika šancím, při kterých nás podržel Lukino. S konečným výsledkem panovala spokojenost. 

Sokol Suchdol – Los Niňos M.B. 1:0 (0:0)
Sestava:
 Lukino – Kuba, Mišák, Venda, Jiřina, Kubišta, Pádlista

Branka: Kuba
Utkání, v němž jsme byli o chlup lepší, což se nám také podařilo vyjádřit brankově.

TJ Sokol Suchdol – Mestek 97 FC 6:0k
Soupeř se dostavil v nehratelném počtu.

TJ Sokol Suchdol – Sever 1. FC 2:0 (0:0)
Sestava: Lukino –Mišák, Venda, Malec, Tomáš, Jiřina, Pepino, Pádlista, Kuba, Kubišta
Branky: Jiřina, Tomáš

Vcelku vyrovnané utkání, zvítězili jsme díky lepší produktivitě.

TJ Sokol Suchdol – Sturm JM 3:6 
Sestava: Lukino - Kubišta, Jiřina, Mišák, Venda, Pepino, Malec, Tomáš, Pádlista
Branka: Mišák 2, Kubišta
Než jsme se rozkoukali, prohrávali jsme o tři, což de facto rozhodlo o výsledku. Soupeři tam napadalo všecko možné i nemožné. My jsme se nezmohli na víc než na drobnou korekci výsledku.

TJ Sokol Suchdol – Stodůlecký piráti 6:2 
Sestava: Lukino - Kubišta, Pádlista, Venda, Jiřina, Mišák, Kuba
Branky: Kubišta 3, Jiřina 2, Kuba 1

Snaživé mládí tentokrát na zkušenost nestačilo. Utkání po celou dobu v naší režii.

TJ Sokol Suchdol – Bohemia Roztyly 3:0 (2:0)
Sestava:  Lukino - Kubišta, Pepino, Malec, Venda, Jiřina, Mišák, Kuba
Branky: Venda 2, Mišák
Tentokrát jsme Mikulovku vyplenili, Vendova a Mišákova střelecká pohotovost (fakt pěkné góly z větší vzdálenosti) přinesla body.

TJ Sokol Suchdol – City Lhotka 2:1 (1:0) 
Sestava: Lukino - Kubišta, Pepino, Venda, Jiřina, Mišák, Kuba
Branky: Venda 2
Fotbalově velmi silný soupeř, náš obětavý výkon a excelentní práce Lukina v brance. Vítězství díky dobré konstelaci výsledků dalších zápasů skupiny přináší opravdu nečekaný postup do 5. ligy (!!)